SEURAKUNNAN LÄHETYSTYÖ
Kaustisen helluntaiseurakunnan lähetystyö on suuntautunut alusta asti Venäjän Karjalaan, jossa on pidetty vuodesta 1997 alkaen yhteistyössä Karjala Mission kanssa lasten ja varhaisnuorten kesäleirejä. Sirpa ja Juho Pulkkinen ovat olleet uskollisesti mukana leirityössä kokoamalla Kaustiselta ja muualta Pohjanmaan alueelta leirien henkilökuntaa. Seurakuntamme on tukenut Karjalan Raamattu-instituutin työtä.

Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestön Fida internationalin kautta tehtävää lähetystyötä olemme avustaneet rahalahjoituksin sekä olemme mukana järjestömme tuki maksuissa.

Suomen helluntaiseurakuntien medialähetysjärjestön Avainmedian työssä olemme mukana vuosi kannatus maksulla.

Pastori Janne Harjukoski on myös osa-aikaisena Itä – Euroopan romanilähetystyön koordinaattorina pastorin työn ohella.
Katso lisää.

Seurakunta tukee tällä hetkellä ARTUR SOITUA Venäjän Karjalassa