Ilmoitukset

Koronatiedote kesäkuu 2021 (päivitetty)

Kaustisen helluntaiseurakunnan päivitetty koronatiedote 23.06.2021.

”Viranomaisryhmän päätöksellä Soiten alue jatkaa koronavirusepidemian perustasolla. Alueellisia suosituksia kevennetään mm. seuraavasti: Alueella ei ole voimassa AVI:n määräämiä kokoontumisrajoituksia tai alueellisia kokoontumissuosituksia” Lisää päätöksestä voit lukea täältä.

Keskiviikkoillan rukouskokoukset normaaliin aikaan rukoushuoneella ja etänä Google Meetin kautta. Seurakunnan tilaisuuksissa suosittelemme vielä toistaiseksi maskin käyttöä. Jos koet olosi sairaaksi tai sinulla on flunssan oireita, pyydämme sinua osallistumaan tilaisuuteen etänä.

Seurakunnan Jumalanpalvelusten lakkauttamisen takia kolehdit voidaan hoitaa suoraan seurakuntamme tilille. Saaja: Kaustisen helluntailähetys Ry. Tilinumero: FI71 4912 2040 0102 61

Seurakuntamme kiinteät kuukausi menot eivät muutu, joten huomioithan tämän asian. Pidetään yhdessä seurakuntamme talous kunnossa.

Kaustisen helluntaiseurakunnan hallitus ja vanhimmisto.

PASTORIKSI KAUSTISELLE?