Ilmoitukset

Koronatiedote 3.12.2020

Kaustisen helluntaiseurakunnan päivitetty tiedote koronaviruksen takia 3.12.2020

Seurakunnan Jumalanpalvelukset ja muu toiminta lakkautetaan 28.12 asti.

Seurakunnassamme toimii Aamurukouskokous tiistaisin 15.12.20 saakka (max.20 henkilöä)

Suosittelemme livelähetyksiä Jumalanpalveluksien seuraamiseksi ( Facebook, Usko TV)

Seurakunnan Jumalanpalvelusten lakkauttamisen takia kolehdit voidaan hoitaa suoraan seurakuntamme tilille. Saaja: Kaustisen helluntailähetys Ry. Tilinumero: FI71 4912 2040 0102 61

Seurakuntamme kiinteät kuukausi menot eivät muutu, joten huomioithan tämän asian. Pidetään yhdessä seurakuntamme talous kunnossa.

Ystävällisin terveisin seurakunnan vanhimmisto ja hallitus .

Kaustisen helluntaiseurakunnan päivitetty COVID-19 tiedote 6.10.2020

Seuraamme COVID-19 yleisen tilanteen kehittymistä maakuntamme alueella ja haluamme muistuttaa seuraavista ohjeistuksista ja huomioida ne seurakuntamme tilaisuuksissa:

Soiten koronavalmiusryhmä käsitteli maanantaina 5.10.2020 pidetyssä kokouksessaan alueen epidemiatilannetta ja kartoitti henkilöstöresurssien kohdentamista infektioiden torjuntatyöhön.

Myöhemmin maanantaina iltapäivällä kokoontui myös alueellinen viranomaisryhmä, jossa on mukana Soiten lisäksi Aluehallintovirasto (AVI), Terveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) sekä Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus (ELY). Ryhmä arvioi Keski-Pohjanmaan koronaepidemian tilannekuvaa ja linjasi, että Soiten alueella ollaan, nousseista tautitapauksista huolimatta, edelleen epidemian perustasolla.

Soiten alueella kiihtymistilanteen kriteeri täyttyy ainoastaan ilmaantuvuuden osalta. Luku on tällä hetkellä 17,9 / 100 000 asukasta. Positiivisten näytteiden määrä kaikista koronatestauksista on kuitenkin edelleen alle 1% ja tartuntaketjut on jäljitetty lähes 100 %:sti.

Viranomaisryhmä vahvisti Soiten aiemmin antaman laajennetun kasvomaskisuosituksen alueella. Soite suosittelee vahvasti kasvomaskin laajaa käyttöä julkisissa tiloissa, kaupoissa sekä muissa paikossa kodin ulkopuolella asioidessa. Maskisuositus koskee myös alueen toisen asteen oppilaitoksia (ammattikoulut ja lukiot) sekä korkeakouluja ja yliopistoja.

”Koska koronavirustilanne on siirtymässä kiihtymisvaiheeseen, Soite suosittelee vahvasti kasvomaskin laajaa käyttöä julkisissa tiloissa, kaupoissa sekä muissa paikossa kodin ulkopuolella asioidessa”.

Kaustisen helluntaiseurakunnan vanhimmisto 6.10.2020

Lähde: https://korona.soite.fi/soiten-alue-edelleen-perustasolla-vahva-maskisuositus-voimaan/