Heippa kaikille!

Innokkaiden auttajien avulla, saimme tarvittavat tavarat kasaan 5 päivässä😊

Kiitokset lahjoittaneille ja rukouksin muistaneille🙂🤗

Tässä Perhe Taylorin kiitosviesti:

Kaustisen ja Vetelin asukkaat sekä Kaustisen Helluntaiseurakunta ovat siunanneet meitä yli haaveidemme. Otamme tätä siunausta vastaan vielä tänäänkin. Joka päivä me heräämme tietäen, ettei kyseessä ollut mitään mitä sanoimme tai teimme, vaan kaikki kunnia ja ylistys kuuluu meidän taivaalliselle Isällemme. Olemme erityisen kiitollisia että Herra käytti Kaustisen kuntaa ja seurakuntaa osoittamaan meille rakkautta ja huolenpitoa.

Olemme nöyriä ja kunnioitettuja sydämellisyydestänne. Ylistämme Jumalaa sinusta! Ja me Kiitämme teitä todella paljon! Jatkakoon Jumala meidän siunaamista ja pitäköön meistä huolta, kun opimme ja kasvamme keskellänne teidän veljinä ja siskoina Kristuksessa.

Kiitos vielä kerran, että toimitte Kristuksen käsinä!

Perhe Taylor

Jos englannin kieli taittuu, voit tutustua ja seurata perheen menoa Andrean blogista. Klikkaa tästä!

In English

The community of Kaustinen, Veteli and The Pentecostal Church Of Kaustinen have blessed us beyond belief! We still are taking it in. Each day we wake up knowing that is wasn’t anything that we said or did, but all glory and praise goes to our Heavenly Father. We are so ever grateful that the Lord used the city of Kaustinen and our host church, to care and love on us.

We  are honored and humbled by your hearts! We praise God for you!  And we thank you so much! May God continue to bless and keep you as we serve, learn and grow among you, as your brothers and sisters in Christ.

Thank you again for being the hands of Christ!
The Taylor Family